Перга (пчелиный хлеб)
Id Объявления:35610, размещено: 09.02.2022 15:33, обновленно: 09.02.2022 15:33
Перга БДЖОЛИНИЙ ХЛІБ
Покращує периферійний, коронарний і мозковий кровообіг, покращує кровотворну функцію, сприяє зниженню вмісту в крові холестерину і підвищення рівня гемоглобіну, покращує реологічні властивості крові, благотворно впливає на функціональний стан серцевого м'яза і кровоносної системи. Багата необхідними для повноцінної роботи серця калієм і магнієм, а також надає судинорозширювальну дію (завдяки таким компонентам як вітамін B3, магній і аспарагінова кислота) перга сприяє поліпшенню кровообігу, метаболічних процесів в міокарді і скорочувальної функції серцевого м'яза. Утворенню в просвітах кровоносних судин атеросклеротичних бляшок перешкоджають содежащіеся в перзі і надають гіполіподеміческое дію амінокислоти лізин і аргінін, вітамін Е, магній, марганець, цинк, хром, йод. Антисклеротичну дію перги також в значній мірі пов'язано з присутністю в її складі зміцнюють стінки артерій і капілярів рутина (вітаміну P) і вітаміну С. У перзі також висока концентрація речовин, що грають важливу роль в природному синтезі гемоглобіну (в числі таких компонентів перги - залізо, вітамін С, мідь, цинк, марганець, кобальт, хром, вітамін Е, рутин, амінокислоти лізин, метіонін, ізолейцин, гістидин).
Сприяє підвищенню стійкості організму людини до бактеріальної і вірусної інфекції, а також до впливу інших несприятливих факторів зовнішнього середовища (таких як різкі зміни клімату, атмосферного тиску, холод, спека, вплив токсинів, іонізуючої радіації). Перга, як і більшість інших апіпродуктів, здатна підвищувати адаптогенів здатність організму людини, а також містить у своєму складі речовини, які мають бактерицидну властивість (молочна кислота та інші органічні кислоти), і компоненти, що проявляють противірусну активність (амінокислота лізин, цинк).
Попереджає розвиток запальних процесів, активізує регенерацію пошкоджених тканин. Даним властивістю перга володіє завдяки присутності в її складі вітамінів Е, К і С, каротиноїдів, органічних кислот, амінокислот гістидину, лізину, аргініну, лейцину, проліну, валіну, а також деяких макро- і мікроелементів (в числі яких - кальцій, магній, марганець, цинк, мідь, кобальт).
Має антистресову і антидепресантну дію, сприяє підвищенню фізичної і розумової працездатності. Перга містить такі природні антидепресанти як цинк і вітамін B6, а також у складі перги присутні і інші речовини, необхідні для повноцінної роботи головного мозку і інших ділянок центральної нервової системи (в їх ряду - вітамін B3, мідь, магній, йод, глютамінова амінокислота, амінокислоти пролін, валін, гліцин та ін.). Сприяє збільшенню м'язової маси і зменшення жирових відкладень, поліпшує фунціональном стан мускулатури перга також відрізняється високим вмістом компонентів, що підвищують витривалість при інтенсивному фізичному навантаженні (аспарагінова кислота, амінокислоти валін і аргінін, вітамін Е, калій, магній, фосфор).
- Состояние:
- Новый
- Цена договорная / торг:
- Нет
250,00
грн.
Днепропетровская обл.
Архивное объявление
Похожие объявления
Объявления на https://www.marketnote.com.ua: Перга (пчелиный хлеб)